از آنجایی که لک صورت و راه های درمان آن، یک سؤال رایج است، ما در وبسایت مای فارما، در مورد لک صورت و علت لک صورت مطالبی گرد آوردهایم. برای مقدمه در مورد انواع مختلف لکهای صورت، عوامل ایجادکننده لکهای صورت و نحوه درمان لک و پیشگیری با بهترین کرم ضد آفتاب ضد لک صورت توضیح میدهیم. به علاوه، به شما یاد خواهیم داد که چگونه جای لکهای صورت را از بین ببرید یا آنها را ترمیم کنید.
بسیاری از انواع لکهای صورت بیخطر هستند، اما برخی ممکن است نشانهای از مشکلات پزشکی اساسی باشند. تقریبا همه افراد در طول زندگی خود دچار لکهای صورت شدهاند. اگر از لکهای عجیب و غریب رنج میبرید و میخواهید پوستی صاف و بدون لک داشته باشید، برای یادگیری هر آنچه که باید در مورد لکها و مراقبت از پوست لکدار بدانید، ادامه مطلب را بخوانید.
لک صورت معمولا به عنوان تیرگیهای سطح پوست که به دلیل آکنه، جوشهای سر سفید و سر سیاه ایجاد میشود و یا هر نقص قابل توجهی که ظاهر پوست صورت را تغییر میدهد، شناخته میشود. لکها میتوانند در هر نقطه از پوست ایجاد شوند، اما بیشتر روی صورت، پشت، سینه، بازوها یا هر قسمتی از بدن که فولیکولهای مو یا منافذ باز دارد به وجود میآیند.
اگر چه “لک” را میتوان تقریبا برای توصیف هر نقطه و یا جای تیرهای روی سطح پوست توصیف کرد، اما در زمینه مراقبت از پوست صرفا به جای لک جوش و آکنه، جوشهای زیر پوستی و… اشاره دارد.
لکهای صورت یک اصطلاح گسترده هستند و همانطور که میدانیم میتواند انواع مختلفی داشته باشد. به طور کلی، اسکارهای باقی مانده از ضایعات آکنه، یکی از رایجترین انواع لک صورت است. لکهای صورت معمولا به چهار دسته اصلی تقسیم میشود: جوش های سر سیاه، سر سفید، جوشها و پاپولها. در زیر توضیحی مختصر در مورد هر یک از انواع لک ارائه میدهیم.
اسکارها در نتیجه آسیب ایجاد شده به لایه درم پوست ایجاد میشوند. هر چیزی که باعث باز شدن پوست شود، مانند جوش یا آکنه میتواند منجر به زخم و ایجاد لک شود.
جوش سرسیاه یک کومدون باز است که زمانی ایجاد میشود که پوستهای مرده پوست زیر پوست جمع شوند.
جوشهای سرسفید بر خلاف جوشهای سر سیاه، کومدونهای بسته هستند، زیرا با پوست پوشانده شدهاند. آنها معمولا قرمز و حساس به نظر میرسند و نوک آنها پر از چرک است.
پاپولها برآمدگیهای کوچک تا متوسط روی پوست هستند که گنبدی شکل هستند. پاپولها میتوانند قهوهای، بنفش، صورتی یا قرمز باشند و میتوانند به صورت راش پوستی ظاهر شوند.
برای آشنایی با علل جوش و راه های از بین بردن آنها این مقاله را بخوانید.
لکهای صورت در اثر عوامل مختلفی ایجاد میشوند که منجر به مسدود شدن منافذ میشوند. علل لکهای صورت شامل موارد زیر است:
کمبود ویتامین B12، یکی از علل رایج ایجاد لکهای صورت است. البته سایر عوامل دیگر نیز مانند عملکرد ناقص کبد، آلرژیهای پوستی و… نیز باعث ایجاد لکهای صورت میشوند.
وقتی صحبت از لکهای صورت میشود، باید بگوییم که اکثر آنها بیخطر هستند؛ اما ظاهر پوست و چهره ما را تغییر میدهند. پوست ما مکانیسم دفاعی خود را برای از بین بردن لک دارد، اما ممکن است هفتهها، ماهها یا سالها طول بکشد تا آنها بسته به نوع لک و زمان بهبودی از بین بروند.
در هر حال ما میتوانیم با استفاده از محصولات ضدلک، انواع کرم ضد لک صورت، ضد آفتاب ضد لک و لوسیونهای ضدلک و… فرآیند درمان لک و از بین بردن لکهای صورت را تسریع کنیم. به شرط اینکه به صورت منظم و مداوم از آنها استفاده کنیم.
گزینهها و راه حلهای زیادی وجود دارند که میتوانند به ما کمک کند تا لکهای صورت را درمان کنیم که عبارتند از:
برای از بین بردن لکهای صورت میتوان از کرم ضد لک صورت مای فارما استفاده کرد. این محصول در عین مؤثر بودن، به راحتی در داروخانهها و از طریق وبسایت مای فارما قابل تهیه است.
در حال حاضر انواع کرم ضد لک خارجی در بازار موجود است، اما به علت تحریم محصولات آمریکایی خصوصا کرم ضد لک آمریکایی بسیار کمیاب است.
برای از بین بردن قطعی لک صورت میتوانید از دو محصول در کنار یکدیگر استفاده کنید. مثلا کرم ضد آفتاب ضد لک مای فارما را در کنار کرم ضد لک در یک یا چند دوره درمانی بسته به نیاز، مصرف کنید.
فارغ از ایرانی یا خارجی بودن آن، کرم ضد لک مای فارما یکی از محصولات مؤثر و ارگانیک برای از بین بردن جای لک است. با یک یا چند دوره مصرف از این کرم، پوستی سالم و صاف خواهید داشت.
همانطور که پیشتر نیز گفتیم، سریعترین راه از بین بردن لکهای صورت، استفاده همزمان چند محصول ضدلک با هم است. مثلا از سرم ضد لک و ضد آفتاب ضد لک و همچنین کرم ضد لک در یک دوره درمانی مصرف شود.
همه چیز درباره کرم های ضد آفتاب ضد لک را در این مقاله مطالعه کنید.
علیرغم سرچ بسیاری از افراد در گوگل “بتادین برای لک صورت خوبه” باید بگوییم که استفاده از این محصول در اسکارهای باز به صورت طولانی مدت باعث ایجاد لک صورت و یا بدن میشود.
بسیاری از افراد نمیدانند که بتادین محصولی موضعی است و نباید به داخل زخم برود. چرا که برخورد بتادین با زخمها میتواند منجر به از بین رفتن سلولهای ترمیمی پوست شود و نهایتا جای لک و یا اسکار را به وجود بیاورد.